22 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

     Ευοίωνα  είναι τα σημάδια της αλλαγής στο Δήμο μας. Αν και έχουν περάσει μόλις είκοσι ημέρες από την ανάληψη των  καθηκόντων της νέας διοίκησης, η εικόνα που παρουσιάζεται  σε όλους τους δημότες  είναι πλέον εμφανής.  Η καθαριότητα (περισυλλογή  απορριμμάτων, απομάκρυνση κλαδιών-ογκώδη σκουπιδιών, καθαρισμός των δρόμων από την πυκνή βλάστηση κ.λ.π), ο ηλεκτροφωτισμός (αλλαγή και επισκευή λαμπτήρων), η αποτελεσματική αντιμετώπιση των βλαβών του δικτύου της  ύδρευσης, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που δείχνουν την διάθεση των αρμόδιων υπευθύνων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που χρόνια ταλανίζουν την περιοχή μας.
     Ο νέος τρόπος διοίκησης που εφαρμόζει  ο νέος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κ. Δημήτρης Μάρκου, τοποθετώντας εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους, μοιράζοντας έτσι ευθύνες και αρμοδιότητες έδωσε την δυνατότητα σε  νέους  ανθρώπους  με όρεξη για δουλειά να αναλάβουν ευθύνες και να βάλουν τέλος στην μέχρι σήμερα αναποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.
     Η νέα δημοτική αρχή με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο, δείχνει από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους τον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσουν. Ειλικρίνεια, διαφάνεια, συμμετοχή, συλλογική προσπάθεια, ικανότητα, εμπιστοσύνη, ουσιαστικό και εποικοδομητικό  διάλογο, ρεαλιστικές προτάσεις, πολιτική βούληση και βέβαια ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!
     Ας καταλάβουν, επιτέλους, όλοι αυτοί που μεμψιμοιρούν, αυτοί που βιάζονται να κρίνουν το έργο της  νέας δημοτικής αρχής, εξαγγέλλοντας λίβελους αοριστολογιών, επικαλούμενοι  την δήθεν ανοχή τους, πως οι στείρες αντιπαραθέσεις, η άγονη αντιπολίτευση που ακολουθούν, είναι ζημιογόνες τόσο για  τους ίδιους όσο και για τον τόπο μας.  Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας επιτυγχάνεται με έργα, με σχέδιο και ολοκληρωμένες προτάσεις και όχι με περιστόλιστους λόγους εντυπωσιασμού.
Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

(ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, δύναμη αλλαγής)