27 Οκτωβρίου 2014

6ος Ποδηλατικός Γύρος Αρτέμιδος

Τι κι αν ο καιρός ήταν μουντός!!!! Τι κι αν ψιλόβρεχε!!! Εμείς ποδήλατο κάναμε, σε πείσμα των καιρικών συνθηκών!!!! Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 οι πεταλιστές του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος έδωσαν το φθινοπωρινό τους παρόν με όλη την σημασία των λέξεων.
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος « Η ΑΡΤΕΜΙΣ», με την συνδρομή
της ΕΟΜΑΚ διοργάνωσαν τον 6ο ποδηλατικό γύρο Αρτέμιδος και μικροί αλλά και μεγάλοι ποδηλάτες έδωσαν όλοι μαζί ένα μήνυμα οικολογίας αλλά και αισιοδοξίας μέσα από τα χαμόγελά τους.
Την διοργάνωση άνοιξε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Μάρκου τονίζοντας την αξία της άθλησης και την προαγωγή του μαζικού αθλητισμού, υποσχόμενος μελλοντικές παρόμοιες εκδηλώσεις και μετρώντας αντίστροφα έδωσε το σύνθημα της εκκίνησης.

Ο ποδηλατικός γύρος, χωρισμένος σε δύο διαδρομές, προνοώντας για τους μικρότερους συμμετέχοντες, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, χάρη στη συνδρομή των ανδρών της Τροχαίας Αγ. Παρασκευής, του ΕΚΑΒ, των μελών της ΕΟΜΑΚ, τον Σύλλογο Αρτέμιδος Ανάβασις, αλλά και εθελοντών κατοίκων καθ’ όλη την διαδρομή και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.
Όσοι έμειναν πίσω είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ξυλοπόδαρο με τα κόλπα του, τους ζογκλέρ με τα μπαλόνια τους αλλά και face painting, μια ευγενική χορηγία του TROLLEY CAFE.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιαννάτος Σωτήριος χαιρετίζοντας και αυτός με την σειρά του την εκδήλωση είπε μεταξύ άλλων:
“Αγαπητοί φίλες και φίλοι, μικροί και μεγάλοι με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω στην σημερινή διοργάνωση του 6ου ποδηλατικού γύρου Αρτέμιδος και σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας παρά τις καιρικές συνθήκες που δεν ευνόησαν ιδιαίτερα. Και όπως είθισται σε κάθε ποδηλατικό γύρο έτσι και τώρα θα κληρώσουμε δώρα και ποδήλατα τα οποία μας προσέφεραν οι επαγγελματίες του Δήμου μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Δήμου και του Αθλητικού Οργανισμού που εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης , τους εθελοντές και τις κυρίες από τον σύλλογο Αρτέμιδος Ανάβασις. Την εταιρεία ποδηλάτων Γατσούλης και το κατάστημα ποδηλάτων Μπλιάμος που προσέφεραν ποδήλατα και είδη ποδηλασίας, το κατάστημα ποδηλάτων του κ. Σκοπελίτη για το ποδήλατο που προσέφερε και εκείνος. Τους κ κ. Παπαδημητρίου - Σιαράβα Γ. με την εταιρεία του ΒΡ DESING GROUP που προσέφεραν τις αφίσες, τον κ. Λερίδης ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ για τα νούμερα των συμμετεχόντων , τον κ. Σώλο Σ. με την εταιρεία του ΑΕΜΕΞ για τo πανό και τον Κουρέα της Σεβίλλης του κ. Γριβοκωστόπουλου για τις αιτήσεις.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και μετείχε στον ποδηλατικό γύρο ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρης Μάρκου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τούντας Αντώνης, Νομικός Αντώνης και Λάμπρου Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο κ. Νίκος Μιχαηλίδης, ο έφορος κ. Νίκος Παπουτσάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Ζήση Μαρία, Μωραΐτη Ιωάννα, Μάρκου Χρήστος και η Τοπική Σύμβουλος κ. Φράγκου Ελένη κ.α.