21 Νοεμβρίου 2015

Γιαννάτος: ξεκάθαρες εξηγήσεις

Με μια ξεκάθαρη επιστολή και στοιχεία, ο Σωτήρης Γιαννάτος γκρεμίζει τους μύθους που κυκλοφορούν ότι δήθεν στερούνται τη χρήση του γηπέδου τα σωματεία της πόλης μας επειδή γίνονται αγώνες δύο Σάββατα κάθε μήνα από την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Ο κ. Γιαννάτος κάνει ξεκάθαρο ότι και να μην έκανε αγώνες η ΑΕΚ δεν θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γεωπόνου. Παραθέτουμε το κείμενο της επιστολής και τα έγγραφα:
"Κυρίες και κύριοι σύμβουλοι , μετά το θέμα που δημιουργήθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο,για το γήπεδο Σπάτων και την παραχώρησή του στην ΑΕΚ,,επιθυμώ να σας δημοσιοποιήσω τα έγγραφα του γεωπόνου και την πρόταση της ΑΕΚ.
Η σύμβαση με τον γεωπόνο έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο.Η καινούργια έγινε τον Αύγουστο, παραλαμβάνοντας ένα κατεστραμμένο γήπεδο.
Ο γεωπόνος στις 26/9 αποστέλλει έγγραφο που απαγορεύει την χρήση γηπέδου για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες.
Επιτρέπει μόνο επίσημους αγώνες , διαφορετικά "δεν φέρει καμία ευθύνη" ,όπως ο ίδιος γράφει...
Το αίτημα της  ΑΕΚ έρχεται στις 30/9 . Καμία σχέση με τον γεωπόνο.
Στις 16/10 ο γεωπόνος επανέρχεται με έγγραφό του και φωτογραφίες, το οποίο κοινοποιείται και στον Δήμαρχο, διότι, ενώ είχε γίνει σπορά και είχαν ειδοποιηθεί οι ομάδες ποδοσφαίρου Σπάτων και Αρτέμιδος, δεν σεβάστηκαν και παράκουσαν τους όρους , με συνέπεια την καταστροφή της σποράς .Το κόστος για τις γεωπονικές εργασίες είναι 20.000 ευρώ περίπου, είναι καιρός να σεβόμαστε τα χρήματα των δημοτών και πώς διατίθενται.!
Ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ έγινε στις 24/10...
Από πού προκύπτει κ.κ.Σύμβουλοι ότι "πετάξαμε τις ομάδες από το γήπεδο λόγω ΑΕΚ" και όλα τα άλλα συκοφαντικά και ανήθικα που ακούστηκαν περί χρημάτων κάτω από το τραπέζι ;
Η χρήση γηπέδου από την ΑΕΚ θα γίνει για όλο τον χρόνο 13 φορές. Σε αντιστάθμισμα ήδη αρχίζουν εργασίες εκ μέρους της ΑΕΚ στο μικρό κατεστραμμένο και επικίνδυνο γήπεδο, (περίφραξη, αντικατάσταση γκολπόστ, συντήρηση πλαστικού χλοοτάπητα), και το ζητήσαμε αυτό κατά προτεραιότητα διότι αθλούνται μικρά παιδιά που κινδυνεύουν..Θα ακολουθήσουν κι άλλες εργασίες.
Όλη η πολιτική του Αθλητικού Οργανισμού είναι σε γνώση του Δημάρχου.
Επίσης έχει γνωστοποιηθεί στα Αθλητικά Σωματεία , να καταθέσουν τα ανάλογα δικαιολογητικά (φορολογικές ενημερότητες και προυπολογισμούς) ώστε να λάβουν χορηγίες αν τις δικαιούνται και τις χρειάζονται.
Χρήματα των δημοτών, χωρίς τα νόμιμα δικαιολογητικά, από αυτή την δημοτική αρχή δεν θα δοθούν ποτέ ....!
(Για τις προπονήσεις των ομάδων Σπάτων και Αρτέμιδος έχει αναλάβει το κόστος ο δήμος σε γήπεδα πίσω από το Αλεξ Πακ)."