13 Μαρτίου 2017

Ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος στην 4η διεθνή έκθεση FOOD EXPO 2017

Με δικό του περίπτερο θα συμμετάσχει ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος στην 4η διεθνή έκθεση FOOD EXPO 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στις 18-20 Μαρτίου 2017.
Στα πλαίσια της έκθεσης θα προβληθεί η επιχειρηματικότητα που παρά τις σημερινές αντίξοες οικονομικές συνθήκες εξακολουθεί να αντιστέκεται και να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Είναι σημαντικό
να αναφερθεί ότι η FOODEXPO υλοποιεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας σημαντικών Διεθνών Αγοραστών (Hosted Buyers) το οποίο εξασφαλίζει στους Έλληνες εκθέτες πληθώρα εμπορικών συμφωνιών με επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στον χώρο των 42 τμ που βρίσκεται στο hall 4 (αρ. περιπτέρου C34/D 48) οι παραγωγοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην πρόσκληση του Δήμου και θα εκθέσουν τα προϊόντα τους είναι οι ακόλουθοι:
TSOURIS WINES (ΟΙΝΟΣ), ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝ. ΣΠΑΤΩΝ (ΟΙΝΟΣ), ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗ (ΟΙΝΟΣ),ΓΚΙΚΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ (ΟΙΝΟΣ), ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΟΙΝΟΣ),ΜΑΡΚΟΥ Α & Α ΟΕ (ΟΙΝΟΣ), ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΗΛΙΑ (ΛΑΔΙ), ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΩΜΑΣ (ΟΙΝΟΣ), ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑ (ΟΙΝΟΣ), ΟΙΝΟΙ ΣΕΡΕΝΔΑΡΙΔΗ – ΕΥ ΠΕΙΝ (ΟΙΝΟΣ), ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ (ΟΙΝΟΣ), ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΡΚΟΥ ΟΕ (ΟΙΝΟΣ), ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΟΙΝΟΣ), ΣΤΑΜΟΥ ΦΩΤΗΣ – ΜΕΛΙ ΣΤΑΜΟΥ (ΜΕΛΙ)
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου στηρίζει τους παραγωγούς του τόπου μας και δηλώνει πως
"Σε πείσμα των καιρών, νέοι αγρότες με αγάπη, όραμα και τεχνογνωσία συνεχίζουν την αγροτική παράδοση του τόπου μας.
Στο εξαιρετικό μικροκλίμα της περιοχής και στο γόνιμο και φιλόξενο έδαφος ανταποκρίνονται πολλές και εκλεκτές ποικιλίες κρασιών αναγνωρίσιμες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στους ίδιους γοργούς ρυθμούς ,με μηχανήματα τελευταίας γενιάς, κινείται και η παραγωγή ελαίου και μελιού.
Ως Δήμος στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής αντιλαμβανόμενοι την σημασία και την σπουδαιότητά του. Στόχος και επιδίωξή μας είναι η σχεδίαση και η υλοποίηση στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας σε συνδυασμό με την οικονομική και κοινωνική αειφορία των αγροτών μας.