12 Μαρτίου 2018

Αθλητική Ημερίδα "Γυναίκα και Αυτοάμυνα"

Με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο τίμησαν την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» & Η K.M.A.E.S EDUCATION της σχολής του κυρίου Παναγιώτη Μυλωνάκη. Το Σάββατο 10 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου « Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» οι Γυναίκες που παραβρέθηκαν στον χώρο, είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν από τους έμπειρους δασκάλους τις K.M.A.E.S EDUCATION βασικές τεχνικές αυτοάμυνας. 
Η ημερίδα ήταν χωρισμένη σε 2 βασικές ενότητες:
α) Αυτοάμυνα στον δρόμο (ανοιχτός χώρος) &
β) Αυτοάμυνα στο σπίτι (κλειστός χώρος).
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κύριος Διονύσιος Φράγκος ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Σπάτων - Αρτέμιδος κύριο Δημήτρη Μάρκου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής και Παιδείας κυρία Ιωάννα Μωραϊτη, ο Δημοτικός σύμβουλος κύριος Παναγιώτης Λάμπρου, ο Δημοτικός σύμβουλος κύριος Γιώργος Ίσαρης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σπάτων κύριος Πέτρος Κατσούλης, ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο κύριος Νίκος Μιχαηλίδης , ο οποίος είχε

και την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης, ο Γραμματέας του Α.Ο κύριος Νίκος Παπουτσάκης ο Κεντρικός Λιμενάρχης της Ραφήνας κύριος Δημήτρης Κωσταράκης, ο Διδάκτωρ στο Σ.Ε.Φ.Α.Α Πανεπιστήμιο Αθηνών κύριος Ζάρας Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE-KWON-DO Νοτίου Ελλάδας κύριος Καρανταγλής Γεράσιμος.